Go to Top

Hands-on Marketing- en communicatiemanager l Eindhoven l Vaste dienst l ingevuld

Schermafbeelding 2014-12-22 om 20.28.57

Functie: Hands-on Marketing- en communicatiemanager

Dienstverband: vast, full-time

Locatie/Standplaats: Eindhoven

Salaris: Marktconform (indicatie: €4000)

 

Bedrijfsprofiel Hands-on Marketing- en communicatiemanager:

De werkgever is specialist in de ontwikkeling en het op de markt brengen van innovatieve financiële producten ter ondersteuning van de adviespraktijk van de financieel adviseur, waarbij kwaliteit, eenvoud en transparantie de basis vormen voor de dienstverlening. Er is een informele bedrijfscultuur en er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid.
Wij bieden een prettige werkomgeving in een jong en dynamisch bedrijf met voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien.

 

Functieomschrijving Marketing- en communicatiemanager:

Als Marketing en Communicatie Professional bepaal je mede de koers van de organisatie.
De functie van Marketing en Communicatie Professional omvat de volle breedte van het vakgebied Marketing. Zowel de strategische koers van de organisatie als de wijze waarop invulling wordt gegeven aan de ambities, maar zeker ook de keuzes die op het gebied van communicatie worden gemaakt zijn je werkterrein.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

-Het opstellen van en op juiste wijze uitvoering geven aan het marketingplan, dit in nauwe samenwerking met het marketingteam
-Het opstellen en bewaken van het marketingbudget.
-De ontwikkeling en uitvoering van de marketing communicatie van werkgever (van website tot evenementen en van persberichten  tot brochuremateriaal )
-De effectieve verkoopondersteuning voor het bewaken en uitbouwen van de marktpositie van werkgever.

Dit betekent dat je enerzijds een inbreng hebt op strategisch niveau. De visie, missie en strategie worden mede door jouw inbreng bepaald. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het communicatiebeleid van de organisatie. Zowel de interne als de externe communicatie horen bij jouw aandachtsgebied. Dit betekent dat je de content van de website bewaakt, brochuremateriaal ontwikkelt, nieuwsberichten verstuurt naar het intermediair waarmee je hen informeert  over relevante onderwerpen. Je denkt voortdurend mee over de mogelijkheden waarop de  naamsbekendheid en het imago van werkgever verbeterd kunnen worden. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen die wij voor ons intermediair openstellen; waarbij doorlopend een afweging gemaakt dient te worden tussen de strategie en marktkansen van de werkgever enerzijds en het budget en omzet anderzijds.

 Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van Marketing en Communicatie aangevuld met relevante opleidingen/cursussen. Denk daarbij aan onderwerpen als sales promotie, reclame, public relations en internet marketing.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante marketingomgeving bij een financiële dienstverlener.

Je bent creatief en kan buiten de gebruikelijke kaders denken.

Je bent enthousiast, zelfstandig en beschikt over een behoorlijke dosis overtuigingskracht.

 

Dienstverband: ·Fulltime