Go to Top

De top 5% interimmers in Marketing en Communicatie

CM INTERIM bemiddelt alleen de allerbeste interimmers in marketing en communicatie. Onze gepassioneerde professionals hebben allen een bewezen track record, uitgesproken persoonlijkheid en kennis van zaken. Hoe wij dat weten? Een gezonde dosis mensenkennis, diepgaande interviews en een uitgebreide selectieprocedure: onze professionals scoren minimaal een 8 in de CM-referentiescan.

Bewezen track record

De CM-interimmer heeft een bewezen track record bij A-merken, complexe projecten of innovatieve start-ups. CM checkt via de CM-referentiescan bij minimaal twee referenties c.q. opdrachtgevers de score op: kennis, persoonlijkheid, resultaten, betrouwbaarheid en organisatiesensitiviteit en werkt alleen met interimmers die minimaal een 8 scoren. Dus de opdrachtgevers scoren de kandidaat, zodat wij niet ons eigen vlees keuren. Het zijn de kandidaten waarover vol lof gesproken wordt, zo weten wij dus uit eerste hand dat dit een topper betreft.

Uitgesproken persoonlijkheid

Dat een interimmer een goed marketing- of communicatieplan kan schrijven vinden wij een basiscriterium. Onze interimmers zijn sowieso goed in hun vak maar hebben vooral een uitgesproken persoonlijkheid. In het CM netwerk vindt u daarom die enthousiasmerende interimmer die uw team tot maximale prestaties brengt, die met zijn sensitiviteit een politiek gevoelig project door uw organisatie loodst of uitblinkt in creativiteit en daarmee een boost aan de productontwikkeling geeft. Voor elk soort project matchen wij de juiste persoonlijkheid.

Vakspecialisten

CM INTERIM werkt met professionals met minimaal vijf jaar interimervaring en een uitgesproken specialisatie in een marketingdiscipline of branche, zoals bijvoorbeeld online, social engagement of overheidscommunicatie. Bij ons geen 'van alles wat' professionals maar interimmers die weten waar ze goed in zijn.

Kweekvijver

Soms komen we ook van die hele jonge toppers tegen, professionals met enkele jaren werkervaring en geschapen voor het interimvak. CM INTERIM neemt elk jaar een selecte groep op in haar kweekvijver. Deze interimmers worden tijdens hun projecten gecoacht en bijgestaan door onze ervaren CM-interimmers waarmee zij periodiek coachingssesies hebben.